Planer på fylld färsbiff

juni 9, 2008 14:37 by Gaston

Jag har under nästan två månader gått och funderat på att göra någon sorts färsbiff med fyllning av fetaost. Tanken lockar mig och kittlar smaklökarna, men jag undrar om det funkar så bra när man står där och ska göra dem.

Jag har personligen bara ätit fetaost i sallader, så jag vet inte hur den kommer reagera inuti färsbiffar som blir stekta. Någon som har erfarenhet av detta? Vet att chevré har en tendens att smälta, men feta är ju inte lika smulig och krämig.

Sen kommer ju funderingarna på vad man ska ha till biffarna. Något baserat på ris? Potatis? Kanske någon sås till, fast det beror ju helt på vad man har till biffarna. Har man t.ex. potatisgratäng är ju såsen ganska överflödig. Självklart bör man ha något grönt (alltså grönsak av valfri färg, inte nödvändigtvis någon grön sak).

Sen tillkommer ju den viktigaste tillagningsfrågan - stekpanna eller kolgrill? Stekpannan är enklare, kolgrillen är godare men inte direkt gjord för att grilla färsbiffar på.

Synpunkter någon?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live preview

juni 29. 2017 02:26