En vecka med rawfood

juni 29, 2015 16:38 by Admin

Nu har jag levt en vecka på enbart rawfood. Det vill säga rå kost som inte har upphettats till över 47 grader. På detta sätt behåller råvarorna alla sina nyttiga ämnen och ger oss mer energi. All rawfood är dessutom vegansk och 100% utan animalier. Det var lite svårt att ställa om sig, men efter ett par dagar var det som jag aldrig hade gjort någonting annat. Det enda problemet var att hitta något veganskt på menyn när vi var ute på restaurang i fredags, men kocken löste det med. Jag fick en supergod och ekologisk rawlasagne med bland annat spenat och avokado.

Så resultatet då?  Jag känner mig mycket piggare och gladare! Så jag kommer nog att fortsätta med detta ett tag framöver också. Tror att det är riktigt bra för hälsan och dessutom får jag chansen att prova på väldigt många nya och goda recept. Bland annat har det blivit en hel del smoothies och chiapudding. Hade aldrig ens hört talas om chiafrön innan, men är jättegott och rekommenderas.

 Jag fyller år om en vecka, då ska jag nog önska mig en ny kokbok med enbart rawfood :) 


Currently rated 2.1 by 36 people

  • Currently 2,111111/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 23. 2018 20:13